لیزر لیپولیز روشی برای از بین بردن توده های چربی موضعی است. این روش، از سال ۲۰۰۶ میلادی در سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به تأیید رسید و از آنجا که دارای تأثیرات بسیار و در عین حال عوارض اندکی بود، از آن تاریخ به بعد بسیار مورد توجه قرار گرفت. در این روش برای تخریب بافت چربی، میله باریکی (کانولا) که از انتهای آن پالس لیزری ساطع می شود توسط سوراخ های کوچکی به قطر ۱ تا ۲ میلیمتر داخل بافت چربی قرار می گیرد. در این بین، در اثر برخورد انرژی تابشی لیزر با جدار سلول های چربی، سلول های چربی از هم پاشیده می شوند. سپس چربیهای خورد شده توسط همان کانولا با دستگاه ساکشن (مکش )بیرون کشیده میشود . تتمه این چربی ها به وسیله جریان خون، لنف و مکانیسم های طبیعی بدن برای جذب و دفع چربی ها، از آن ناحیه برداشته می شوند و در جریان متابولیسم طبیعی بدن از بین می روند.

مزایای لیزرلیپولیز در مقایسه با لیپوساکشن های معمولی

لیزرلیپولیز پروسه ای ظریف بوده و با دستکاری کمتر بدن و همچنین درد و تورم کمتری پس از درمان نسبت به لیپوساکشن همراه می باشد. به دلیل دقت بالای لیزر، نتایج درمانی در این روش مطلوب تر بوده و آثار ناهمواری مشاهده شده در لیپوساکشن های معمولی در این روش وجود ندارد.

تشعشعات لیزر در ناحیه زیر پوست منجر به تحریک سلول های زاینده و ساخته شدن کلاژن و سفت شدن همزمان پوست شده و در نتیجه علاوه بر آنکه شل شدن و آویزان شدن پوست در ناحیه درمان شده ایجاد نمی شود، بلکه تغییرات مثبتی در پوست در جهت ایجاد بافت کلاژن و رشته های چسبنده مشاهده شده و پوست سفت تر نیز می گردد. در افراد مناسب برای درمان با لیزرلیپولیز، میزان حذف چربی هیچ فرقی با روش های لیپوساکشن ندارد. اما نتایج کیفی و زیبایی آن به مراتب بهتر و عوارض ناشی از آن کمتر می باشد.

استفاده از لیزرلیپولیز به مراتب ساده تر از لیپوساکشن کلاسیک بوده و کار با آن راحت تر است. همچنین زمان جراحی و طول دوره درمان به میزان قابل توجهی در این روش کوتاه تر بوده و نیاز به ایجاد سوراخ های بزرگ روی پوست نمی باشد.

عوارض بعد از لیپوساکشن های کلاسیک، همچون ورم یا کبودی، در لیزرلیپولیز کمتر می باشد، چرا که انرژی حرارتی لیزر در این روش باعث می شود که بسیاری از عروق در ناحیه جراحی بسته شده و در نتیجه خونریزی های شدید در ناحیه ایجاد نشود. به کارگیری لیزرلیپولیز در نواحی حساسی نظیر زیر چانه و بازو ها نسبت به روش های لیپوساکشن کلاسیک ساده تر می باشد.

دکتر فرهاد هوشیدری - کاشت موی طبیعی ، جراحی زیبایی ، پاک کردن تاتو در یک جلسه ، لیزر پوست و موهای زائد

تفاوت های لیزر لیپولیز در مقایسه با لیپوساکشن های معمولی

لیزر لیپولیز به منظور حذف حجم زیادی از چربی پاسخگو نبوده و توصیه نمی شود. در تجمعات موضعی کوچک و متوسط بافت چربی می توان از این روش بهره جست. در عین حال برای برداشت حجم وسیع بافت چربی اضافی باید از روش های لیپوساکشن کلاسیک استفاده نمود.

در لیپوساکشن های کلاسیک، به دلیل وارد شدن توده های چربی تخریب شده به داخل جریان خون، همواره نگرانی از ایجاد آمبولی چربی وجود دارد. اما باید توجه داشت که آمبولی چربی در اثر ورود بافت چربی یا سلول های چربی در خون ایجاد می شود، حال آنکه در روش لیزر لیپولیز به دلیل ذوب چربی و خروج مواد چربی و عدم تخریب بافت چربی، با ورود بافت یا سلول چربی به داخل جریان خون مواجه نیستیم. حتی تحقیقات نشان داده است که چربی ناشی از لیزرلیپولیز منجر به افزایش میزان چربی خون نیز نمی شود. چرا که ورود مواد حاصل از تخریب بافت چربی به جریان خون آنقدر تدریجی اتفاق می افتد که به هیچ وجه منجر به تغییر سطح چربی خون نمی گردد.

 

 

برای تنظیم وقت جهت مشاوره پیرامون از بین بردن چربی ها با لیزر لطفاً با شماره 4-02188649133 تماس بگیرید و یا به شماره 09022151222 پیامک بزنید. ( از شنبه تا چهارشنبه ) 

 

 

در لیزرلیپولیز، بلافاصله پس از اتمام پروسه ذوب و خروج مواد چربی، می توان مراحل درمانی را خاتمه یافته دانست، چرا که تتمه چربی تخریب شده با این روش، توسط خود بدن جذب می شود. اما باید توجه داشت که در مواردی که حجم چربی حل شده زیاد باشد، بهتر است از ساکشن نیز جهت خروج مواد تخریب شده استفاده نمود. این در مواردی است که پزشک تشخیص دهد که انتقال میزان زیاد بافت تخریب شده ممکن است بار زیادی به بدن تحمیل نموده و یا از بین بردن آن توسط مکانیسم های طبیعی بدن، کبد یا سایر بخش های بدن را به مخاطره بیندازد.

افراد مناسب برای درمان با لیزرلیپولیز

ویژگی های انتخاب متقاضیان مناسب جهت درمان با لیزر لیپولیز شامل موارد زیر می باشد:

-         برخورداری از سلامت کامل جسمانی

-         عدم استفاده از سیگار

-         عدم ابتلا به بیماری های مزمن نظیر دیابت

-         عدم استفاده از داروی های ضد انعقاد قوی خون

مدت زمان لازم برای انجام لیپولیزر

به تناسب میزان چربی و تعداد قسمتهایی که چربی آن میبایست لیزر گردد مدت زمان عمل متغیر است .

بطور کلی پروسه لیپولیزر در یک نوبت و در یک روز انجام میگردد و پس از اتمام عمل و چند ساعت استراحت در بخش

میتوان بیمار را مرخص و به منزل فرستاد .

مراقبتهای بعد از لیپولیزر 

تا چند روز بعد از عمل ممکن از سوراخهای ریز ایجاد شده مقداری ترشح خونابه داشته باشد و لازم است تا مدتی بعد از عمل گن استفاده گردد که به چسبیدان چوست به بافت زیر آن کمک میکند .

راه رفتن از روز اول اشکال ندارد ولی برای فعالیتهای بیشتر میبایست مدتی صبر کرد تا محل عمل کاملا بهبود یابد .ممکن است آنتی بیوتیک هم لازم باشه که پزشک درحین انجتم و نیز زمان ترخیص تجویز خواهد کرد .

برای پیشگری تجمع چربی در بدن میبایست تحت نظر پزشک تغذیه و رعایت رژیم لازم و انجام فعالیت بدنی کافی اقدامات ضروری انجام شود .